Serviceholdet

​Serviceholdet

Serviceholdet udfører arbejdsopgaver af varierende karakter. Både for private men også for andre institutioner og handlende  i nærområdet. En gang årligt indkaldes vores beboere til en individuel samtale med 2 medarbejder fra Dagsbeskæftigelsen. Her har vedkommende mulighed for at fremsige sine ønsker ifht. arbejdsopgaver for det kommende år. Serviceholdet bestræber sig på at arbejdsholdene er små og overskuelige, samtidig med der skabes en forudsigelighed for den enkelte borger.

 Serviceholdet varetager mange forskellige interesser bl.a. vedligeholdesen af arealerne omkring Fonden Krobakkens egne huse,  samt vores busser. Derudover er der være tale om div. forefaldende pedelopgaver.

I sommerhalvåret har vi en del haveserviceopgaver bl.a. ved "Min købmand" i Halvrimmen og friplejehjemmet i Brovst. Her slår vi græsset og holder belægnings arealer. Af andre funktioner som varetages på friplejehjemmet, kan der nævnes dyrehold af små dyr såsom høns og får.

Ydermere sørger serviceholdet også for omdelingen af reklamer I Brovst bymidte tirsdage og fredage. Reklamerne pakker vi selv hver tirsdag på vores værksted i HIH 32. 

Serviceholdet hjælper også til på sognegården på Øland. Hver onsdag eftermiddag udføre vi forskellige AD HOC opgaver. Her er der tale om rengøring af konfirmandstuen, køkkenet o.l. Vi vedligeholder og trimme ligeledes udenomarealerne.

Om torsdagen leverer vi varer for "Min købmanden" i Halvrimmen. Disse varer udbringes til de af kommunens ældre borgere som ønsker denne ydelse.

Andre beboere laver opgaver for Dan-Toys. Denne arbejdsfunktion består primært af at sætter klistermærker på skovle eller river hvorefter de pakkes i poser og kasser .

​Arbejdstiderne for serviceholdet

Mandag – onsdag 8.30-15.30
Torsdag 8.30-15.30
Fredag 8.30-12.00

Krobakken
Hovedgaden 19
9460 Brovst