Livet på krobakken

Krobakken kan tilbyde en boform, til unge/voksne, der på grund af varigt nedsat psykisk funktionsevne har behov for hjælp til almindelige, daglige funktioner, pleje og omsorg.

Krobakken er godkendt af Nordjyllands Amt og Jammerbugt kommune efter lov om social service § 107, § 85, og § 103.

Vi kan tilbyde en tilværelse i trygge rammer med optimale udviklingsmulighed for den enkelte.

Botilbuddet Krobakken ligger midt i ”hjertet” af det lille lokalsamfund Skovsgård, i Jammerbugt kommune, tæt ved skov og det dejlige Vesterhav.

​​

Botilbuddet er et helhedstilbud, med bolig, dagbeskæftigelse og forskellige fritidsaktiviteter.

​Krobakkens botilbud består af fire individuelle huse. De tre af husene har beliggendehed i Skovsgård bymidte., hvor også vores Dagsbeskæftigelse og administration befinder sig.  Det fjerde hus har location ca. en km fra Skovsgård centrum. Krobakkens botilbud er godkendt til at have 16 beboere. 

Fritidsaktiviteter

Fritidsaktiviteterne er individuelle. Om sommeren har vi nogle der spiller udviklingsgolf på Øland, men der er også tilbud om motionscenter, gå ture ved stranden eller en tur i skoven m.m. Der er også mulighed for ridning på ridecenteret i Øster Svenstrup.

De fire huses beboere svømmer en aften om ugen i opvarmet bassin, enten i Slettestrand feriecenter eller Åbybro svømmehal.

Endvidere vil der også være tilbud om at deltage i aftenskolen, som er målrettet til personer med specielle behov. Det foregår på Skovsgård skole. Der er undervises  bl.a i engelsk, musik og sang, akrylmaling, yoga og sund mad . Aftenskolens program variere fra år til år.

Krobakken
Hovedgaden 19
9460 Brovst