Livet på krobakken

Krobakken kan tilbyde en boform, til unge/voksne, der på grund af varigt nedsat psykisk funktionsevne har behov for hjælp til almindelige, daglige funktioner, pleje og omsorg.

Krobakken er godkendt af Region Nordjylland og Jammerbugt kommune efter lov om social service § 107, § 85, og § 103.

Vi kan tilbyde en tilværelse i trygge rammer med optimale udviklingsmulighed for den enkelte.

Botilbuddet Krobakken ligger midt i ”hjertet” af det lille lokalsamfund Skovsgård, i Jammerbugt kommune, tæt ved skov og det dejlige Vesterhav.

​​

Botilbuddet er et helhedstilbud, med bolig, dagbeskæftigelse samt forskellige fritidsaktiviteter.

​Krobakkens botilbud består af fire individuelle huse. De tre af husene har beliggendehed i Skovsgård bymidte., hvor også vores Dagsbeskæftigelse og administration ligeledes også befinder sig.  Det fjerde hus har location ca. en km fra Skovsgård centrum. Krobakkens botilbud er godkendt til at rumme 16 beboere. 

Fritidsaktiviteter

Fritidsaktiviteterne er individuelle alt efter ønsker og behov. Nogle spiller fodbold i hallen i Skovsgård andre går til specialridning i Øster Svenstrup. Der vil også være tilbud om fællesaktiviteter ​såsom gåtur på stranden eller i skoven, lave mad over bål eller en cykeltur i nærområdet.

Endvidere vil der også være tilbud om at deltage i aftenskolen, der er målrettet til personer med specielle behov. Dette foregår på Skovsgård skole.  Undervisningen omfatter  bl.a.  engelsk, musik og sang, akrylmaling, yoga og sund mad . Aftenskolens program variere fra år til år.

Krobakken
Hovedgaden 19
9460 Brovst