Præs af husene

Hovedgaden 19

Huset er Fonden Krobakkens hovedbygning.

Bygningen rummer fire individuelle  toværelses lyse og ny renoverede lejligheder. Lejlighederne er indrettet med en stor stue/allrum med et lille tekøkken, soveværelse samt eget toilet med bad. Huset er i to etager med elevator og trappe op til første salen.  Derudover er der et stort fælles køkken/allrum samt et fælles vaskerum til beboerne.

Huset har personale alle døgnets timer. Endvidere danner huset også rammen for administrationen i dagtimerne

Huset i hovedgaden 32

Huset i hovedgaden har plads til fem beboer. Huset er i tre etager. Øverst er der to lejligheder indeholdende stue, soveværelse, et tekøkken samt eget badeværelse. Derudover er der tre dobbelt værelser indrettet med stue og soveværelse. Huset har to fælles badeværelser, et badeværelse på hver etage. I huset er der desuden et stort fælles køkken/alrum med spise afdeling samt et vaskerum.

Der er fælles TV stue. Her er tilkaldevagt om natten fra Hovedgaden 19

Huset Krobakken 28

Huset har fem dobbelt værelser indrette med stue og soveværelse. Huset er i to etager, og der er et badeværelse på hver etage. Huset rummer desuden et fælles spisekøkken, tvstue, og bryggers med vaskesøjle.

Der er flere dejlige solterrasser og lidt have. Her er der tilkaldevagt om natten fra Hovedgaden 19.

Nordvangsvej 2. 1 sal

Nordvangsvej 2 er overetagen indrettet med to lyse toværelses lejligheder i hver sin ende af huset. Begge lejligheder er ny renoveret med eget køkken og badeværelse samt egen indgang. 

I husets stueetage ligger vores Dagsbeskæftigelse og butik til "Butik den gamle sparekasse"

Krobakken
Hovedgaden 19
9460 Brovst