Livet på krobakken

Krobakken kan tilbyde en boform, til unge/voksne, der på grund af varigt nedsat psykisk funktionsevne har behov for hjælp til almindelige, daglige funktioner, pleje og omsorg.

Krobakken er godkendt af Region Nordjylland og Jammerbugt kommune efter lov om social service § 107, § 85, og § 103.

Vi kan tilbyde en tilværelse i trygge rammer med optimale udviklings mulighed for den enkelte.

Botilbuddet Krobakken ligger midt i ”hjertet” af det lille lokalsamfund Skovsgård, i Jammerbugt kommune, tæt ved skov og det dejlige Vesterhav. Der er ligeledes busforbindelse til oplandet.

​​

Botilbuddet er et helhedstilbud, med bolig, dagbeskæftigelse samt forskellige fritidsaktiviteter.

Krobakken har åbent 365 dage om året. Der er personaledækning alle ugens dage fra kl. 07.00 til 21.00 i alle fire huse derudover har to af husene nattevagt, som også kan tilkaldes telefonisk af beboerne hvis der opstår behov for dette.

​Krobakkens botilbud består af fire individuelle huse. De tre af husene har beliggendehed i Skovsgård bymidte., hvor også vores Dagsbeskæftigelse samt administration befinder sig.  Det fjerde hus har location ca. en km fra Skovsgårds centrum. Krobakkens botilbud er godkendt til at rumme 16 beboere. 

Fritidsaktiviteter

Fritidsaktiviteterne er individuelle alt efter ønsker og behov. Nogle spiller fodbold eller hockey i Skovsgård hallen andre går til special ridning i Øster Svenstrup. Der vil også være tilbud om fælles aktiviteter ​såsom gåtur på stranden eller i skoven, lave mad over bål eller en cykeltur i nærområdet, rejser, koncerter og ligende.

Endvidere vil der også være tilbud om at deltage i aftenskolen, som er målrettet til personer med specielle behov. Dette foregår på Skovsgård skole.  Undervisningen kan bl.a. omfatte  engelsk, musik og sang, akrylmaling, yoga og sund mad . Aftenskolens program variere fra år til år. 

Personalet på Krobakken

Krobakkens personale er tværfagligt sammensat. Personalegruppen består af 7 uddannet pædagoger, 1 sosusassistent/medicinansvarlig, 7 pædagogmedhjælper samt 3 faste vikarer. . Det faste personale har mange års erfaring indenfor specialområdet. Personalegruppen er uddannet i KRAP (Kognitivt, Ressource fokuseret, Anerkendende Pædagogik) og Styr på / VUM (voksen udredningsmetoden) samt andre relevante efteruddannelser og kurser indenfor specialområdet.