Kreativt butikhold

Kreativehold

På det kreativehold veksles der mellem forskellige udtryksformer og opgaver. Det kan fx være dekoration af fuglekasser, foderbrætte, broderier, perleplader, syning og strik, filt, eller give nyt liv til gamle småmøbler. Herigennem produceres produkter til videresalg i lokalsamfundet, eller via vores facebookside.

​Arbejdstiderne for kreativt butikhold

Mandag  10:00 - 14:30

Tirsdag    08:30 - 14:30

Onsdag   lukket  
Torsdag   08:30 - 14:30
Fredag    08:30 - 12:00 

Butik "Den Gamle Sparekasse"

Butikken er del af Krobakkens Dagsbeskæftigelse og det kreativehold. Ideen med butikken er at være et "skabende værksted", hvor kunderne kan komme ind og se tingene blive til. Det er en specialbutik, hvor det unikke er, at beboeren selv laver flere af de varer, der sælges. Kreationerne er fx pyntepuder, kulørte grydelapper, hjemmestrikkede bamser, uldfutter, sjove smykker, småmøbler og unik-dekorerede fuglehuse.

Herudover vil der også være anderledes brugskunst købt ind udefrakommende leverandører . Her er rigtig sjove gave ideer til både børn og voksne.

ønsker du mere information?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Vi arbejder målrettet ud fra en struktureret pædagogisk tilgang, hvor overskuelighed, mening, forudsigelighed, tydelighed og grænsesætning vægtes højt. Vi ser frem til at høre fra dig.