Serviceholdet

​Serviceholdet

Serviceholdet udfører arbejdsopgaver af varierende karakter, både for private men også for andre institutioner og handlende  i nærområdet. En gang årligt indkaldes vores beboere til en individuel samtale med to medarbejder fra dagbeskæftigelsen. Her har beboeren mulighed for at fremsige ønsker, han eller hun måtte have ift. arbejdsopgaverne for det kommende år. Serviceholdet bestræber sig på, at arbejdsholdene er små og overskuelige, samtidig med der skabes en genkendelighed for den enkelte borger.

Serviceholdet varetager mange forskellige interesser bl.a. vedligeholdelsen af arealerne omkring Fonden Krobakkens egne huse samt vores busser. Derudover er der tale om diverse forefaldende pedelopgaver.

I sommerhalvåret har vi en del haveserviceopgaver og græsslåning.

Serviceholdet sørger også for reklameomdelingen i Brovst bymidte hver torsdag. 

​Serviceholdet hjælper også til på sognegården på Øland. Hver torsdag eftermiddag udfører vi forskellige AD HOC opgaver. Her er der tale om rengøring af konfirmandstuen, køkkenet o.l. Vi vedligeholder og trimmer ligeledes udearealerne.

​Tirsdag og fredag står Serviceholdet for rengøring i Super Brugsen i Nørresundby. 

Derudover laver Serviceholdet opgaver for Dan-Toys. Denne arbejdsfunktion består primært af at sætte klistermærker (stregkoder) på skovle eller river, hvorefter de pakkes i poser og kasser .

​Arbejdstiderne for Serviceholdet

  • Mandag: 8.30 - 14.30
  • Tirsdag: 8.30 - 14.30
  • Torsdag: 8.30 - 14.30
  • Fredag: 8.30 - 12.00

ønsker du mere information?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Vi arbejder målrettet ud fra en struktureret pædagogisk tilgang, hvor overskuelighed, mening, forudsigelighed, tydelighed og grænsesætning vægtes højt. Vi ser frem til at høre fra dig.