Interviews​

Simon arbejder på serviceholdet

Hvad laver du på serviceholdet?

Mandag er jeg sammen med Eissa og vi laver forskellige ting på serviceholdet i husene.

Tirsdag og torsdag arbejder jeg i Super Brugsen i Nr. Sundby. Jeg gør rent på lageret, fejer, og rydder op. Jeg passer også flaskeautomaten og fylder pap i presseren. Så hjælper jeg Dorith med at rydde op og holde rent uden for  Brugsen. Jeg snakker  også med nye mennesker.

Hvilken dag kan du bedst lide at være på arbejde?

Jeg kan godt lide mandag, fordi vi laver mange forskellige opgaver. Fredag er også hyggelig, for så ved jeg, at der snart er weekend.

Jørgen arbejder både på kreativthold og serviceholdet

Hvordan ser din arbejdes uge ud?

Mandag arbejder jeg i vores butik, hvor jeg laver logo på vores poser. ​

Onsdag har jeg hjemmedag, hvor  jeg gør rent i min lejlighed og læser i min bog.

Jeg er også med til at bringe varer ud til ældre mennesker for "Min købmand" i Halvrimmen. Det gør jeg om torsdag, hvor jeg står for at afregne med dem der har modtaget varerudbringningen af os.

Jeg hjælper også lidt til på friplejehjemmet. Der er jeg med vedligeholdelse af de grønne områder, pasning af drivhuset samt fodring af dyrene. Jeg er glad for at arbejde i Dagsbeskæftigelsen.

Dorith arbejder på serviceholdet

​Hvordan ser din uge ud?​

Jeg har hjemmedag om onsdag. Der gør jeg rent i min lejlighed og fællesrum. Jeg vasker også mit tøj. Ellers hygger jeg mig bare.


Hver tirsdag og torsdag arbejder jeg i Super Brugsen

i Nr. Sundby.  Jeg fejer hele butikken med en stor kost, og pudser glassene i slagterafdelingen. Hver tirsdag gør jeg damernes omklædningsrum rent. Jeg hjælper  også med at holde udenoms arealerne pæne og rene. Her fjerner jeg ukrudt  og samler  affald op hvis der er rodet.

Anette arbejder både på kreativhold og servicehold​​

Hvad laver du på kreativhold?

Jeg arbejder i butikken mandag og torsdag.​

Jeg strikker tasker, puder og futter, som bliver filtet og solgt i vores butik. Jeg er også nogle gange med på udstillinger og markeder. Der sælger jeg nogle af de ting vi har lavet i butikken. Jeg snakker også med mange mennesker. Det syntes jeg er sjovt. Jeg kan godt lide at arbejde ned i butikken.

Hvad beskæftiger du dig med på serviceholdet?

Om onsdagen er jeg i vores pakkeri, hvor jeg hjælper med at pakke skovel i net og bagefter i papkasser. ​

Til næste år vil jeg gerne arbejde på det nye plejehjem i Brovst. Jeg vil gerne prøve at passe dyrene og snakke med de gamle. Det håber jeg at jeg kan komme til.

ønsker du mere information?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Vi arbejder målrettet ud fra en struktureret pædagogisk tilgang, hvor overskuelighed, mening, forudsigelighed, tydelighed og grænsesætning vægtes højt. Vi ser frem til at høre fra dig.