Præs af husene

Hovedgaden 19

Huset er Fonden Krobakkens hovedbygning.

Bygningen rummer fire individuelle  toværelses lyse  lejligheder. Lejlighederne er indrettet med en stor stue/allrum,et lille tekøkken, soveværelse samt eget toilet med bad. Huset er i to etager med elevator og trappe op til første salen.  Derudover er der et stort fælles køkken/allrum samt et fælles vaskerum til beboerne.

Huset har nattevagt. 

Endvidere danner huset også rammen for administrationen i dagtimerne

Huset i hovedgaden 32

Huset i hovedgaden har plads til fem beboer. Huset er i tre etager. Øverst er der to lejligheder indeholdende stue, soveværelse, et tekøkken samt eget badeværelse. Derudover er der tre dobbelt værelser indrettet med stue og soveværelse. Huset har to fælles badeværelser i stueetagen og på første sal. I huset er der desuden et stort fælles køkken/alrum med spise afdeling. Der er fælles TV stue.  Her er der desuden en dejlig stor terrasse og lukket have,

Huset har ingen nattevagt, men har mulighed for at tilkalde nattevagten fra Hovedgaden 19.

Huset Krobakken 28

Huset indeholder fem lyse lejligheder fordelt på to etager. Tre lejligheder på første sal samt 2 lejligheder i stueetagen. Hver lejlighed indeholder et tekøkken, soveværelse, stue samt eget badeværelse med vaskesøjle. Der er installeret en trappestol op til første salen.

Der er også en lille have med lukket solterrasse. 

Huset har nattevagt..

​Nordvangsvej 2. 1 sal

På Nordvangsvej 2 er overetagen indrettet med to lyse toværelses lejligheder i hver sin ende af huset. Begge lejligheder er ny renoveret med tekøkken, stue, soveværelse og badeværelse med vaskesøjle. Huset har ingen nattevagt, men der er mulighed for at tilkalde nattevagten fra Hovedgaden 19. 

​Krobakkens Dagbeskæftigelse​

Krobakkens Dagbeskæftigelse - Butik den gamle sparekasse og serviceholdet har adresse på Terndrupvej 71, 9460 Brovst. 

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke