Præsentation af husene​

​Hovedgaden 19

Huset er Fonden Krobakkens hovedbygning. Bygningen rummer fire individuelle  toværelses lyse  lejligheder. Lejlighederne er indrettet med en stor stue/allrum,et lille tekøkken, soveværelse samt eget toilet med bad. Huset er i to etager med elevator og trappe op til første salen.  Derudover er der et stort fælles køkken/allrum samt et fælles vaskerum til beboerne. Huset har nattevagt. Endvidere danner huset også rammen for administrationen i dagtimerne.

Huset i hovedgaden 32

Huset i hovedgaden har plads til fem beboer. Huset er i tre etager. Øverst er der to lejligheder indeholdende stue, soveværelse, et tekøkken samt eget badeværelse. Derudover er der tre dobbelt værelser indrettet med stue og soveværelse. Huset har to fælles badeværelser i stueetagen og på første sal. I huset er der desuden et stort fælles køkken/alrum med spise afdeling. Der er fælles TV stue.  Her er der desuden en dejlig stor terrasse og lukket have. 

Huset Krobakken 28

Huset indeholder fem lyse lejligheder fordelt på to etager. Tre lejligheder på første sal samt 2 lejligheder i stueetagen. Hver lejlighed indeholder et tekøkken, soveværelse, stue samt eget badeværelse med vaskesøjle. Der er installeret en trappestol op til første salen. Der er også en lille have med lukket solterrasse. Huset har nattevagt.

Nordvangsvej 2. 1 sal

På Nordvangsvej 2 er overetagen indrettet med to lyse toværelses lejligheder i hver sin ende af huset. Begge lejligheder er ny renoveret med tekøkken, stue, soveværelse og badeværelse med vaskesøjle. Huset har nattevagt beliggende i Hovedgaden 19 ved siden af. 

​Krobakkens Dagbeskæftigelse​

Terndrupvej 71, 9460 Brovst som danner base for Krobakkens dagbeskæftigelse herunder: 'Butik den gamle sparekasse' samt Krobakkens 'Servicehold'. 

ønsker du mere information?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Vi arbejder målrettet ud fra en struktureret pædagogisk tilgang, hvor overskuelighed, mening, forudsigelighed, tydelighed og grænsesætning vægtes højt. Vi ser frem til at høre fra dig.