Serviceholdet

​Serviceholdet

Serviceholdet udfører arbejdsopgaver af varierende karakter, både for private men også for andre institutioner og handlende  i nærområdet. En gang årligt indkaldes vores beboere til en individuel samtale med 2 medarbejder fra Dagsbeskæftigelsen. Her har borgeren mulighed for at fremsige de ønsker han eller hun måtte have ift. arbejdsopgaverne for det kommende år. Serviceholdet bestræber sig på at arbejdsholdene er små og overskuelige, samtidig med der skabes en genkendelighed for den enkelte borger.

Serviceholdet varetager mange forskellige interesser bl.a. vedligeholdelsen af arealerne omkring Fonden Krobakkens egne huse  samt vores busser. Derudover er der tale om div. forefaldende pedelopgaver.

I sommerhalvåret har vi en del haveserviceopgaver såsom græsslåning hos  "Min købmand" i Halvrimmen og på friplejehjemmet i Brovst.  At holder belægnings arealer rene og pæne er ligeledes en af opgaverne. Af andre funktioner som varetages på friplejehjemmet, kan der nævnes dyrehold af små dyr såsom høns og får.

Ydermere sørger serviceholdet også for reklameomdelingen I Brovst bymidte tirsdage og fredage. Reklamerne pakker vi selv hver tirsdag på vores værksted i HIH 32. 

Serviceholdet hjælper også til på sognegården på Øland. Hver onsdag eftermiddag udføre vi forskellige AD HOC opgaver. Her er der tale om rengøring af konfirmandstuen, køkkenet o.l. Vi vedligeholder og trimme ligeledes udearealerne.

Torsdagen leverer vi varer for "Min købmanden" i Halvrimmen. Disse varer udbringes til de af kommunens ældre borgere som ønsker denne ydelse.

Andre beboere laver opgaver for Dan-Toys. Denne arbejdsfunktion består primært af at sætter klistermærker på skovle eller river hvorefter de pakkes i poser og kasser .

​Arbejdstiderne for serviceholdet

Mandag 8.30 - 15.00 

Tirsdag 8.30 - 15.00
Torsdag 8.30 - 15.00
Fredag 8.30 - 12.00

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke